Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A téma a klubban hever
2017. november 30. írta: Adriana Motta

A téma a klubban hever

klub.jpg

Élénk a kamaszlányos kacagásunk, nem férünk a bőrünkbe. Katával egymásra pillantva újra kezdődik a nevetés, a legutóbbi messenger dumcsi pörög a fejünkben.

Hittétek volna, hogy egy pasi orgánuma fedi azt, milyen lábfej feszítő orgazmussal képes megajándékozni? A hangszínéből hallod, benne van-e a kraft, ami kell a lepedőn. Meghalljuk a mezoszoprán, már-már lagymatag férfi hangot.

- Ne már! – kér Kata.

- Próbáljuk ki! – nem tágítok.

A körágyon lekerülnek a rucik. Nyolc kéz, négy mell, négy nyelv, két punci, Laokoón-csoportos kavarodás, Kata narancs ízű csókját érzem. „Nyald, Édes!” – valamelyik fiú, mit tudom én ki, a csiklómat növeszti. Tenyerembe kerül egy meredő farok, imádom körbekulcsolni a harcképes farkakat. Ekkor gurul el a gyógyszerem, ráz a nevetés, a szex is megakad, felülök és kacagok. Az első esténk jut eszembe, Gábor bőréhez sem érhettem a társalgóban, túl gerjesztő volt a lehetőség, a környezet.

- Amikor pihen a rudacska – értjük mindannyian, Kata röhög velem.

- Meg ne tedd! – kér Kata, a csigalépcsőn felérkeznek Béláék.

- Szép estét! – pezsegve állok meg előttük. – Szabad? – nézek Valira. „Csak tessék!” – kézmozdulattal válaszol.

- Ilyen nincs! – Kata magába roskadva suttog, mégis fülig érő mosollyal bámul. Isti, Kata párja ocsúdik és csatlakozik.

- Gyönyörű vagy ma este is! – Valihoz lép. Gerjesztő a csaj, Isti a nyakába csókol, a körágyon két férfi veszi kezelésbe. Irigylem a fiúkat, Vali punciját kóstolnám, de az én feladatom Béla.

- Régen láttalak! – hangja suttogva inkább néma mint mezoszoprán. Megrökönyödött és megbénult a meglepetéstől. Elé térdelek, a számra sose volt panasz, megélem első kudarcomat.

- Lazíts! – Kata hívja magához. Vali másik dimenzióban jár Isti és Gábor karjaiban. Béla önmagába próbál lelket verni, eljut az ágyra. Egyre többen állnak körbe, Katát és engem is tüzel a nézőközönség.

Orális kudarcom után Kata veti be évek swinger tudását. Béla dereka felé térdelek, rá hajolok, nyelvem alatt duzzad a bimbója. A bimbó erekciója az egyik fétisem, gerjedek, tocsogok Béla hasán. – Folytasd! – vadul szorít magához.

- Ujjazz meg! – Belém nyúl, de mi ez? Egy fakanál nyele jár a metronom egyhangúságával. Kezd elmenni a kedvem.

Vali orgazmusának hangja betölti a teret, Gábor zuhan mellé elégedetten. Isti engem ment meg.

- Macisajtban a brummogás – néz Gábor Béla félgőzös férfiasságára. Hívom magunkkal fáradt barátnőmet, ketten is hatástalanok maradtunk. Utat kérünk, kisebb tömeg figyelte az előadást.

 

Fotó: Pixabay

A történet szereplőit a képzelet alkotta, bármely egybeesés a valósággal a véletlen műve

Swingerek, párok - szabadon - itt követhetsz a facebookon

profil.jpg

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása