Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Biszex suhallat
2017. november 16. írta: Adriana Motta

Biszex suhallat

alma.jpg

Swinger klub, swinger pasik, beszélgetések … meggyőződésük, hogy minden nőből kihozható a biszexualitás. Kőkeményen ellenálltam, hetero vagyok. Nemcsak eszembe sem jutott, hogy testi kapcsolatom lehet egy nővel, hanem a gondolata is taszított. 

Naponta háromszor szedek fájdalomcsökkentőt és lázcsillapítót, eddig a torkom fájt, most már a fülem is. A rendelővé átalakított belvárosi lakás váróját áthatja a nőiesség. A bézs ötven árnyalata, a tapéta színe, a parketta, a bútorzat összhangját csak női igényesség alakíthatja tökéletesre, citrus-vanília-levendula keveredik egy megnyugtató aromába. 

Csúszunk, de nem bánom, alámerülök az időtlenségbe. A legcsekélyebb izgalom nélkül lépek be a rendelőbe, hívogat a kapucsínó színű, műbőr borítású vizsgálószék. Felteszem a lábam is, térdnél kissé megtörve biztosítja a kényelmet. 

A doktornő lassan megdönti a széket, mintha egy keskeny ágy lenne, félfekvő helyzetben behunyom a szemem, így tudom elviselni, hogy matatnak a számban. „Nyitni, kérem!” - hangja lágy, mint egy óvónőjé. Miután leteszi a gégetükröt, a nyirokcsomóimra kíváncsi. 35-40 közötti nő, melírozott haját lófarokba fogta, száját narancsszínű maszk fedi. A szemem nem nyitom ki, így érzem, mit tesz velem. 

A fülemtől indulva három-három ujja balról és jobbról precízen cirógat a nyakam közepéig. Felém hajol, a parfümje édes illatú, mintha pehelycukrot evett volna. Már nem menekülnék, a folytatásra vágyom. Hátrébb dönti a nyakam, bársonyos, apró ujjbegyei lépegetnek, simítanak az államtól lefelé, a körömlakkja meggyszínű, műkörmöt nem visel, zavarná a betegeit. Vizsgálat közben nem aludhatok be! – Felriadok. 

Süllyedek egy érzésbe. Milyen ízű lehet a csókja? „Hogy én egy nővel?” – Mercutio dala lopakodik agyamba a tudatalattimból. Judit táskája villan be, az asztalán láttam, fogóján egy strassz-koala, apró arany és ezüst mozaik csillog. Egy ízig-vérig nőé. 

Folytatja a cirógatást. Ő pontosan akarja érezni a nyirokcsomóimat, én a nyelvét szeretném megnyalni. A pillangók repkednek a gyomromban. Vegye már le azt a maszkot a szája elől! Milyen ízű lehet a csókja? Narancs, vanília, csoki vagy éppen eper? Kóstolni akarom !! 

A … cefet életbe! A kutyám ébresztően karmolja az ágyamat, hajnal három óra. Ennek a dögnek miért most kell pisilnie? Kiengedem a kertbe. 

Mire elvégzi a dolgát, megnyugszom. De a kérdés immár feledhetetlenül, valós vágyott-borzongatóan ott lebeg: belőlem is kihozható a biszex?

Fotó: Pixabay

Swingerek, párok - szabadon... - itt követhetsz a facebookon

profil.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása