Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Sohajövő – izzó búcsú egy elvetélt szerelemtől
2017. november 02. írta: Adriana Motta

Sohajövő – izzó búcsú egy elvetélt szerelemtől

sohajovo.jpg

Egy soha meg nem történő jövőben ajtót nyitsz nekem, belépek a lakásodba, először látlak a szexchat orgazmusaink után. A két gyertya valószínűleg az étkező asztalon lobog.

Mégsem jutunk beljebb a bejáratnál. Egy soha meg nem történő jövőben szád nem feszíti szét az ajkaimat. Nem kell feszítenie, önként nyílnak, kívánva, hogy nyelved felszántsa torkom rejtekét. Vontatottan nyalod körbe felül a fogaimat, majd alul is. Nem bírok tovább magammal, nem rátapadok a szádra, hanem beszippantom azt. Már zsibbasztó mindkettőnknek, ekkor csúszik nyelved a torkomba, olyan mélyen és erővel, hogy öklendeznem kellene, de eszembe jutnak a reménytelenséggel töltött hónapok, ami alatt utánad sóvárogtam. Nem akarok ellenállni, nem akarom, hogy bármilyen akadályt érezz. A tudatom uralja a reflexeimet, lazán csúszol mélyebbre, mintha lenyelnélek, szédítően kellemes, ahogy simogatod a szájpadlásom, ellenállás nélkül adom át neked a mélységeket.

Szinte leszopom a nyelved olyan megnyugtató, hogy végre egybeolvadhatunk.

Kicsatolod a nadrágomat, azonnal a csiklómhoz nyúlsz, keményen összecsippented. Felszisszenek, fáj és sóvárgok utána, hogy folytasd, mindjárt bepisilek, annyira jó. Tovább gyötörsz és tüzelsz. Folytasd! - akarom érezni a kéjes fájdalmat. Testem hormon-hadakat küld a duzzadt, lüktető csiklómhoz, elgyengít az öröm, miközben két ujjaddal facsarod.

Tenyerem nem csalódik, farkad kőkeményen mered a farmeredben.

- Nagyon érzékeny! Hányszor vertem ki nélküled rád gondolva? - Lassítod a robbanásveszélyes simogatást. De egyszerűen imádom, ha egy férfi farka kitölti a tenyerem, ellenállhatatlan. - Mondtam, hogy fejezd be! - nemcsak elhúzod a kezem, hanem ki is csavarod a csuklómat.

Már fordítasz is háttal magadnak. Húzod le a nadrágom, nem kell mondanod, hogy két kezemmel támaszkodjak magasan a falra, tudom, ez a dolgom. Nem tágítasz, nem vacakolsz az előkészítéssel, a síkosítót az óvszerre csepegteted, de spórolsz vele. Hangosan feljajdulok, ég, fáj, feszít amikor a fenekembe hatolsz, alig bírom visszafojtani a sírást, annyira kellemetlen. Ezt akarod, egyszerre látni a kínt, a szenvedést és a gyönyört. Ellazulok, miközben folyamatosan mozogsz bennem, mélyülő és gyorsuló szuszogásod felizgat, ki akarlak így elégíteni. Az én csípőm is remegni kezd, amikor belém lövellsz. Visszafordulok hozzád, már gyengéden csókolsz.

Egy soha meg nem valósuló jövőben, mert így döntöttél.

 

Itt követhetsz a facebookon

Fotó: Pixabay

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása